Lekker! Eindelijk herfst

Nu de eerste bladeren kleuren en de zomer echt achter ons ligt, mogen we ons verheugen op het najaar en de winter. Tijd om buiten de boel op te ruimen en weer aandacht voor warmte en gezelligheid in huis. Ook de kledingkast kunnen we opschonen. Dag slippers en zomertopjes. Ruimte voor stoere stappers en lekkere shawls in warme kleuren.

Tijdloze retro

De nieuwe collectie van DEAL-75 laat zich kenmerken door strakke lijnen, gecombineerd met toegankelijke prints. De ontwerpen zijn minimalistisch te noemen, met een sportief of juist klassiek accent. Het maakt de modellen tijdloos, iets waarmee de mode van DEAL-75 zich onderscheidt. De fraai aangesloten jurkjes van exclusieve materialen als suèdine en laten zich nu al dragen tot ver in de winter. In combinatie met hippe combat boots, rijglaarzen of veterlaarsjes loop je het komende seizoen er weer high class bij!

Zo moeder, zo dochter

Kenmerkend voor de collectie van DEAL-75 zijn de matching jurkjes voor moeder en dochter. Zo hoeft de kleine fashionista niet door mama haar garderobe te snuffelen, maar heeft jouw mini-me haar eigen jurkjes. Ook in de nieuwe herfst- en wintercollectie zijn verschillende modellen zowel in meisjes- als damesmaten verkrijgbaar, van 122/128 t/m dames XL.

Vader en zoon

Nieuw in dit najaar is een shirt speciaal voor papa. De jongenslijn is aangevuld met tal van nieuwe shirts in warme kleuren met stoere prints. Army green en petrol laten zich gemakkelijk combineren met je favoriete jeans. De shirts zijn gemaakt van soepel vallende stoffen, want jongens moeten gemakkelijk kunnen bewegen. Eén van de shirts heeft ook een aangepaste versie voor volwassenen, zodat vader en zoon samen wat tegenwicht kunnen bieden aan moeder en dochter.