Retourneren en Ruilen

 
Retour:
- Is 'n artikel niet wat je ervan had verwacht (geld ook, dan kan je het artikel zonder opgave van reden binnen 14 dagen retourneren.  
- Het te retourneren product kan je aanmelden via de website in je account, volg de procedure. Heb je geen account dan kan je de volgende link gebruiken aanmelden retour zonder account
- De artikelen kan je gratis retournern via het antwoordnummer van Deal-75. Zodra je je pakketje retour aanmeld ontvang je van ons het antwoordnummer.
- Retourkosten voor zendingen buiten de NL, zijn voor eigen rekening
- Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort op de rekening op voorwaarde dat de betreffende artikelen in ongebruikte, ongewassen en onbeschadigde staat zijn, voorzien van originele hangtags (nog bevestigt aan het artikel), in de originele, intacte, verpakking en voorzien van retour formulier die je zal ontvangen per email na aanmelding retour.
Bovenstaande geld ook voor:  afgeprijsde artikelen (inclusief aanbiedingen, sale- en uitverkoop artikelen)
 
Ruilen:
- Volg de bovenstaande procedure "Retour".
- Vervolgens kan je het gewenste nieuwe artikel bestellen en betalen via de normale bestelprocedure op onze website. Er zullen dan opnieuw verzendkosten worden berekend.
 
Klacht:
Wanneer is het een klacht?
- Het artikel wat je hebt ontvangen is beschadigd en/of heeft vlekken.
- Er is een andere kleur/maat geleverd dan dat je had besteld.
- Er is een ander artikel geleverd dan dat je had besteld.
Als een van de 3 bovenstaande punten aan de orde is stuur dan een mail naar info@deal-75.com, dan zoeken we naar een passende oplossing.