About Us

Contact
Deal-75 is een handelsnaam van Deal-75 BV, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht. Je kunt ons bereiken met behulp van de volgende gegevens:

Post- en bezoekadres
Deal-75
Postbus 214 3740 AE Baarn
telefoonnummer:+31 (0)6 57 29 63 21
emailadres: info@deal-75.com


KvK 65066332
BTW nummer NL 855967080B0
ABN AMRO ABNANL2A
BIC Code ######
IBAN nummer NL46ABNA0521597153

Nieuwsbrief
Per jaar sturen wij je maximaal 24 keer een nieuwsbrief van commerciële aard. Mocht je hier niet van gediend zijn dan kun je altijd in 'Mijn account' aangeven dat je hier geen behoefte aan heeft. Daarnaast kunnen wij je indien dit noodzakelijk is een niet-commercieel bericht sturen, dit kan zijn informatie met betrekking tot jouw bestelling of andere zaken. We zullen dit tot een minimum beperken.

Verpakking
Alle producten worden verzonden in een luchtkussenenvelop of een kartonnen doos met retourstrip. Op deze wijze proberen we mogelijke schade aan je bestelling te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan met je bestelling tijdens de verzending dan horen wij dit graag. Je kunt ons bereiken door gebruik te maken van onze contactgegevens.

Overige vragen
Indien je niet je vraag beantwoord ziet in deze klantenserviceomgeving, dan horen we graag van je. Maak gebruik van het contactformulier op de website, mail ons direct of geef ons een telefoontje.

Thuiswinkel Waarborg
Deal-75 is met trots gecertificeerd Thuiswinkel-lid en mag daarom het Thuiswinkel Waarborg logo voeren. Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet, catalogus of post. Thuiswinkel Waarborg is opgericht in 2001. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Met het Thuiswinkel Waarborg laten we aan je zien dat we een betrouwbare en veilige manier van online winkelen bieden. Klik hier voor een directe link naar ons certificaat.