Nu 60% Sale

Voor elke gelegenheid, elk figuur en elke smaak kan je hier de perfecte jurk kopen.

Deal-75 en haar damescollecties zijn geinspireerd op innerlijke kracht. De kracht die schuilt in iedere vrouw. Zij die valt, opstaat, het stof van haar handen veegt en sterker is dan ooit. Zij die dealt met struggles en elke overwinning viert. Met haar trots en vastberadenheid kan zij de wereld aan. Want iedere vrouw heeft recht gezien te worden en zich door niets of niemand tegen te laten houden.

DRESS

Sportief, elegant, eigenwijs, eenvoudig en afgestemd op wie jij bent. Er goed en mooi uit zien is met Deal-75 ontzettend eenvoudig. Voor elke gelegenheid (voor een Casual Monday, een Busy Wednesday of een Elegant Friday), voor alle meiden en vrouwen én voor alle seizoenen opnieuw!

Lookbook

Twinning

DEAL-75 matching fashion voor moeder én dochter. Meiden die net zo hip gekleed zijn als hun moeder en moeders die zich net zo energiek als hun kleine hipsters. Dochters hoeven niet meer te neuzen in de garderobekast van mama, want ze hebben het nu zelf. Met de jurkjes van DEAL-75 is twinning een feestje. De outfits zijn net zo makkelijk te dragen met coole sneakers als met elegante pumps.

OVER DEAL-75