Najaars Outfits!

Ben je al toe aan de winter?  En hoe staat het met je garderobekast? Heb je nog wat ruimte over voor de nieuwe collectie jurkjes, zodat je klaar voor bent als de temperaturen gaan zakken?
De collectie is weer aangevuld met nieuwe jurkjes en t-shirts! Bij DEAL-75 hebben we er zin in! Onze collectie bruist van energie en jongste trends.
We houden je op de hoogte op dmv nieuwsbrief / instagram / facebook

 

over de collectie...

Twinning

DEAL-75 matching fashion voor moeder én dochter. Meiden die net zo hip gekleed zijn als hun moeder en moeders die zich net zo energiek als hun kleine hipsters. Dochters hoeven niet meer te neuzen in de garderobekast van mama, want ze hebben het nu zelf. Met de jurkjes van DEAL-75 is twinning een feestje. De outfits zijn net zo makkelijk te dragen met coole sneakers als met elegante pumps.

Lookbook

Over Deal-75

Christa van Noordenburg ontwierp jarenlang voor grote merken als Nike, Gaastra, Chaos-and-Order (voormalig eigenaresse en designer) en Marlies Dekkers. Haar sterke visie op er goed uit zien en je ook zo voelen komt volledig tot uiting in de nieuwste kledinglijn die ze heeft ontworpen voor DEAL-75. Tevreden zijn, anderen een goed gevoel geven, vooruit kijken, puur en krachtig zijn en vooral positief blijven… dat is wat Christa drijft en wat ze met DEAL-75 ook aan anderen wil geven.

Over Deal-75